KögelKögel biedt (sinds 1934) met zijn productportfolio van oudsher op maat gesneden oplossingen voor de expeditiebranche en de bouwsector en behoort daarmee tot ’s werelds leidende trailerfabrikanten. Op individuele wensen en eisen van klanten reageert Kögel traditioneel snel en deskundig. Zo biedt het vandaag al de oplossingen voor de transportopgaven van morgen. Kögel zet ook in op de sterke punten die de onderneming groot hebben gemaakt: Passie voor transport. Door ingenieurs vormgegeven kwaliteit.

Producten

Schuifzeilopleggers


 • Kögel Cargo
 • Kögel Mega
 • Kögel Multi 

Box Koelopleggers


 • Kögel Cool PurFerro


Boxoplegger


 • Kögel boxoplegger 
Bouwopleggers

 • Twee-assige kippers
 • Drie-assige kippers
 • Semi-diepladers
 • Diepladers 


GomesTrailers is dealer van Kögel trailers. Het complete productengamma is volledig naar wens aan te passen en bij ons te bestellen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw onderneming. Snel rijden? Bekijk onze voorraad!


Stel een vraag

Productengamma


Kögel Cargo


De meest verkochte schuifzeiloplegger van Kögel is de betrouwbare langeafstandsloper Cargo. Transportbedrijven in heel Europa waarderen het geoptimaliseerde laadvermogen van deze schuifzeiloplegger. Dit komt onder andere door het hoge draagvermogen van de vloer. Hiernaast worden vele branche specifieke oplossingen aangeboden, bijvoorbeeld voor het transport van papier of drank.

Kögel Mega


Deze schuifzeiloplegger is groter dan gemiddeld. Deze trailer is ontwikkeld voor twee- of drie-assige trucks met een hoge schoteldruk en lage schotelhoogte. De trailer bereikt een binnenwerkse inwendige hoogte van drie meter. Genoeg plaats voor bijvoorbeeld drie gestapelde Gitterboxen, zoals deze vooral worden gebruikt in de automobielindustrie. Dankzij de hoge, zijwaartse doorlaadhoogte met schuifdak en hydraulisch hefdak kan deze schuifzeiloplegger snel worden geladen en gelost.

Kögel Multi


Met deze oplegger kunt u verschillende transporttaken aannemen. De bouwmateriaaloplegger beschikt over scharnierbare en afneembare zijborden, die in een optioneel opbergvak kunnen worden opgeborgen. Hiermee vervoert u naast goederen op pallets tevens materiaal met overlengte en -breedte, zoals bijvoorbeeld bouwmateriaal. Omvangrijke montagedelen, zoals ladingvastzetsystemen, rongpotten en sjorringen, ronden dit multitalent af.                                                                                                                                                       

Kögel Eurotrailer


De Eurotrailer zet nieuwe normen voor de opleggers voor vervoersbedrijven. Het model is 1,30 meter langer en biedt tot wel tien procent meer transportvolume dan conventionele trailers. Op deze wijze vervoert u, afhankelijk van de opbouwvariant, tot wel 10 m3 meer volume, of wel zes tot acht pallets extra. Hieruit resulteert een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik per vervoerde pallet. Een tien procent lagere CO2-emissie bij hetzelfde brandstofverbruik in vergelijking met een standaardtrailer.   


Vraag meer informatie aan
Kögel Cool Purferro en Boxoplegger


Of u nu kleding, elektronica, gevaarlijke goederen of diepvriesproducten transporteert, een gesloten oplegger van Kögel is het best uitgerust om uw lading veilig en zeker te vervoeren. Maak een keuze uit twee aantrekkelijke modellen: de gesloten trailer Kögel Cool PurFerro voor verse en diepvriesproducten of de Kögel Box, onze veelzijdige, gesloten oplegger voor droge vracht.


Kögel Kippers


Met kipperopleggers van Kögel zijn bouwbedrijven verzekerd van vakkundige ondersteuning bij het transport van bulkgoed. De stabiele kipperoplegger, vervaardigd uit hoogwaardige staalsoorten, onderscheidt zich door de lage onderhoudskosten, het goede rijgedrag en de praktische bedieningselementen. Door zijn lage, eigen gewicht biedt de kipperoplegger een maximaal, nuttig laadvermogen voor alle soorten bulkgoed.


Kögel maakt uitsluitend gebruik van A-merken:


 •  SAF
 • BPW
 • WABCO
 • Knorr
 • Aspock
 • Haldex
 • Jost
 • Haacon

Vraag een offerte aan
Contactpersonen


Indien u vragen heeft dan kunt u direct contact opnemen met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag.

Theo Slob

Accountmanager Trailers

GomesTrailers

Jeroen Smit

Accountmanager Trailers

GomesTrailers

Bart Keijer

 

GomesTrailers

Rick Vermeij

Verkoop binnendienst

GomesTrailersHistorie en visie

Kögel – een merk met meer dan 80 jaar traditie – staat met zijn unieke ervaring en competentie in heel Europa in de belangstelling. Ik heb door de overname van Kögel in het jaar 2009 een actieve ondernemersrol aanvaard die het merk en de onderneming de stabiliteit en continuïteit geven die deze verdienen. Daarbij stelt het resultaat ons in het gelijk – Kögel bereikte de afgelopen boekjaren een meer dan gemiddeld groeipercentage. Het is ons streven om het bestaande productportfolio voortdurend verder te ontwikkelen, zodat onze klanten van de innovatieve Kögel producten kunnen profiteren. Wij zorgen met vernieuwingen die vormgeven aan het moderne wegtransport en de bouwsector, ook internationaal voor een goede reputatie van het merk. Als uit de middenstand afkomstige ondernemer ben ik mij bewust van deze verantwoordelijkheid en daarop kunnen onze klanten vertrouwen.


Innovaties die deze naam verdienen, omdat klanten hiervan voordeel hebben. En de betrouwbaarheid van een door de eigenaar geleid familiebedrijf met langdurige perspectieven. Bovendien hecht Kögel veel waarde aan de permanente verdere ontwikkeling van zijn producten en services om zo zijn klanten een eersteklas kwaliteit en een optimale beschikbaarheid van trailers te garanderen. De doelen voor de komende jaren zijn hiermee duidelijk: een gezonde groei met kwalitatief hoogwaardige trailers voor een optimale prijs-prestatieverhouding.


Het fundament van de productie is gericht op 2 pijlers:


 • Opleggers voor de transportsector (18/ 42 ton)
 • Opleggers voor de bouwsector (vanaf 30 ton)