Vestigingen


Wij staan u graag te woord als het gaat om de levering van nieuwe en gebruikte trailers, daarnaast zijn wij ook leverancier van truck en trailer onderdelen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn onderscheiden wij deze twee divisies. Door deze divisies te onderscheiden kunnen wij, in tegenstelling tot onze concurrent, specifiek inspelen op uw wensen en behoeften.


GomesTrailers

Bekijk onze contactgegevens

Lees meer

Truck & Trailer Groep Gomes Parts

Bekijk onze contactgegevens

Lees meer


 

GomesTrailers

De trailerafdeling bestaat uit het leveren en onderhouden van originele trailers van de merken LeciTrailer, Kögel en ROJO TRAILER. Iedere onderneming heeft zijn eigen specifieke wensen wat betreft onderdelen, trucks en trailers. Daarom streven wij ernaar om om ons assortiment, in samenspraak met u, hierop af te stemmen.                                                                                                                                                     

Truck & Trailer Groep Gomes Parts

Door onszelf ook te richten op parts (onderdelen) kunnen wij het volledige proces faciliteren. Van aanschaf of huur tot het uiteindelijke bemiddelen van truck en trailer onderdelen. De onderdelen zijn gemakkelijke te bestellen en de levering van de producten is uitzonderlijk snel. De producten worden namelijk dagelijks gereden door onze betrouwbare routedienst. Ook kunt u ervoor kiezen om de producten af te halen bij één van onze vestigingen.