Over ons


Truck & Trailer Groep Gomes is niet meer weg te denken uit de wereld van transport en logistiek. Wij zijn een totaalleverancier en importeur van de merken: LeciTrailer, Kögel en ROJO TRAILER. Van schuifzeiltrailer tot dieplader of koeltrailer. Naast de standaard modellen leveren we maatwerk waarbij we de trailers samen met u samenstellen en configureren.

Ook zijn wij leverancier van originele, universele, matching quality en REMAN truck- en traileronderdelen. Van aanschaf of huur tot de uiteindelijke levering van truck- en trailer onderdelen. De onderdelen worden dagelijks gereden door onze routedienst en bestelde producten zijn, mits voorradig, binnen 24 uur leverbaar.


Alle voordelen van TTGG voor u op een rij:


  • Levering van trailers van de merken LeciTrailer, Kögel en ROJO TRAILER
  • Levering truck & trailer onderdelen
  • Reparatie en onderhoud
  • Europese pechservice (24-uur per dag)
  • Financieel advies
  • Wagenparkbeheer


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, onderscheiden wij twee divisies: GomesTrailers en Truck & Trailer Groep Gomes Parts


GomesTrailers

Met onze merken LeciTrailer, Kögel en ROJO TRAILER voorzien wij in 80% van de behoefte van de markt. Van schuifzeiltrailer tot dieplader of koeltrailer. Naast onze standaard trailers kunnen wij ook naar wens de trailer, samen met u, samenstellen en configureren. 

Truck & Trailer Groep Gomes Parts

Door onszelf ook te richten op parts (onderdelen) kunnen wij het volledige proces faciliteren. Van aanschaf of huur tot de uiteindelijke levering van truck en trailer onderdelen (origineel, universeel, matching quality en REMAN). De onderdelen zijn gemakkelijk te bestellen en de levering van de producten is uitzonderlijk snel. De producten worden dagelijks gereden door onze routedienst en bestelde producten zijn, mits voorradig, binnen 24 uur leverbaar. 


Onderdeel van Gomes Noord-Holland B.V.

Truck & Trailer Groep Gomes is onderdeel van Gomes Noord-Holland B.V. Dé Mercedes-Benz dealer in Noord-Holland. Door deze combinatie bieden wij u de mogelijkheid om bij ons uw complete wagenpark en te schaffen en te onderhouden. Van vrachtwagen en trailer combinaties tot onderhoud en reparatie gedurende de gehele levensduur van uw combinaties.


Ons team


Indien u vragen heeft dan kunt u direct contact opnemen met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag.

Theo Slob

Accountmanager Trailers

GomesTrailers

Jeroen Smit

Accountmanager Trailers

GomesTrailers

Bart Keijer

 

GomesTrailers

Rick Vermeij

Verkoop binnendienst

GomesTrailers


Belangrijke gegevens


Truck & Trailer Groep Gomes Parts
BTW: NL853854518B01

KVK: 60314680